Brugklaspakket

De brugklas is een spannende en ingewikkelde tijd. Ineens wordt er veel meer van je verwacht en ben je zelf verantwoordelijk voor je voortgang. Je hebt te maken met roosters,huiswerk proefwerken ,toetsen en veel verschillende leraren en nieuwe vrienden. Wij begrijpen goed dat iedereen wel een handje op weg geholpen kan worden. Je hoeft het niet alleen te doen.Met dit pakket leer je bij ons in NO TIME hoe je de brugklas overmeestert!

Het abbonement wordt afgesloten voor de duur van 3 maanden. Na deze drie maanden wordt het abbonement automatisch stopgezet. Leerlingen hebben recht op 2 dagdelen begeleiding per week. Tijdens de begeleiding mogen de leerlingen gebruikmaken van alle faciliteiten die wij bieden. Denk bijvoorbeeld aan computergebruik voor het maken van werkstukken en online leren, werkmateriaal(papieren,schrijfgerei,stickers enz.)Alles wat nodig kan zijn voor een succesvolle start!

Het brugklaspakket kost 99 euro per maand. Het brugklaspakket kan ingezet worden van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.00. Vaak zien wij dat het fijn is om na deze periode de ondersteuning aan te houden. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend aanbod.

Dus even alles op een rij:
*Maar 99 euro per maand
*Na 3 maanden stopt het abonnement automatisch
* Keuze uit 2 dagdelen in de week
*Leer tips en trucs waar je je hele schooltijd wat aan hebt.
*Maak gebruik van alle middelen bij Huiswerkbegeleiding Schuilenburg
* Ervaar hoe fijn het is met begeleiding

Neem contact op over het brugklaspakket.
Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zsm contact met u op.

  Telefoonnummer

  Straat postcode

  Woonplaats

  Direct contact?

  Heeft u vragen? of bent u nog aan het oriƫnteren en u wilt advies?
  Neem dan contact met ons op wij helpen u hier graag bij!

  Contactformulier

  Wij zijn er om te helpen!